Over mij

Mijn naam is Joyce de Mees en ik heb een missie! Met mijn trainingen en coaching wil ik graag weer the Sparkle bij mensen en organisaties terug brengen. Make life awesome again!

Ik vind dat iedereen recht heeft op een mooi leven en ik help je graag om dit te bereiken. Een traject start altijd met het bepalen en voelen wat je graag wilt en kijken waar je op dit moment staat. Daarna hoef je alleen nog maar de juiste stappen te zetten en kun je bijna alles bereiken wat je wilt.

Klinkt simpel toch? Maar wat heb je verder nodig? De juiste mindset en ik leer je graag hoe je deze aanleert. Alles wat ik je leer heb ik ook op mijn eigen leven toegepast, dus mijn adviezen zijn praktisch en ik kan putten uit eigen ervaring. Een traject is voor mij geslaagd als ik bij mensen de Sparkle weer in hun ogen zie.

Zelf krijg ik een Sparkle van yoga, sporten, buiten zijn, koken, mijn gezin en vriendinnen. Ik lees graag en besteed veel tijd aan mijn eigen persoonlijke ontwikkeling. Dit laatste heeft mij door de jaren heen veel energie en ervaring opgeleverd.

Tijdens het trainen en coachen heb ik te maken met een enorme diversiteit aan organisaties en mensen. Mijn trainingen en coaching maak ik altijd op maat, afhankelijk van de behoefte van mens en organisatie.