Particuliere trainingen

Een aantal keer per jaar biedt B-energized de onderstaande trainingen aan:

Energie-management; hoe houd je de energie in je leven hoog en alle ballen in de lucht? Tijdens deze training leer je wat energiemanagement is en krijgt je praktische tips om je fysieke, mentale, emotionele en spirituele energie hoog te houden.

De kracht van een positieve mindset; mindset is alles! Zonder de juiste mindset kun je nooit je dromen en doelen te realiseren. Hoe zorg je voor de juiste mindset en zet je de stappen om je mooiste leven te leiden. Dit leer je tijdens deze training.

Veranderen doe je zo; kunnen we wel veranderen of zijn we zoals we zijn? Tijdens deze training wordt je meegenomen in de wereld van verandering en leer je de tools om veranderingen mogelijk te maken.

De gelukkige werker; wat is werkgeluk en hoe zorg je er zelf voor dat je een gelukkige werker wordt? Hiervoor zijn meer mogelijkheden die je denkt en dit leer je tijdens deze training.

Bekijk de agenda voor de workshops. Indien je de facebook pagina van B-energized liked, krijg je automatisch een melding van de geplande workshops.

Liever een training volgen met een groep vrienden of collega’s? Uiteraard behoort dit tot de mogelijkheden.

Je kunt contact opnemen via 06-40749999 of het contactformulier.