Bedrijven

Trainingen en coaching bij bedrijven en overheden zijn vooral gericht op de duurzaam inzetbaarheid van medewerkers te vergroten, het ziekteverzuim terug te brengen en meer werkgeluk te creëren.

Bedenk eens hoe een organisatie eruit ziet waar een positieve werksfeer overheerst, het management en personeel vitaal, creatief en innovatief is. Waar een ieder open staat voor verandering en zelf verantwoording neemt voor het eigen werkgeluk.

De laatste jaren ontwikkelt de wereld zich in een razendsnel tempo en kunnen we alleen bijblijven door open te staan voor verandering, nieuwe kansen te zien en deze te pakken. De verantwoording hiervoor ligt voor het grootste deel bij jezelf, maar organisaties kunnen medewerkers hierbij ondersteunen door training en coaching aan te bieden.

B-energized biedt o.a. de onderstaande trainingen aan:

  • Manage je energie
  • De gelukkige werker
  • Veranderen doe je zo!
  • De kracht van de positieve mindset.

De trainingen worden op maat gemaakt, zodat deze aansluiten bij de specifieke wensen en kenmerken van de organisatie. De groepsgrootte kan variëren van een kleine intieme setting met veel diepgang of grotere groepen waar de basisbeginselen het betreffende onderwerp worden uitgelegd. Daarnaast behoort individuele coaching tot de mogelijkheden.

Maar altijd geldt; Leading by example! Zorg dat je als management een inspirerend voorbeeld bent voor je personeel.